Buldožer izlog jeftinih slatkiša download. Izlog jeftinih slatkiša

Buldožer izlog jeftinih slatkiša download Rating: 8,9/10 1149 reviews

Download BULDOŽER Izlog jeftinih slatkiša (1980) jugorockforever blogspot com rar

buldožer izlog jeftinih slatkiša download

Tako se zapravo naš nastup svodi na to da sviramo i da imamo dva stalna gosta. Čuo sam da ima neki boks, koliko je to rapajića? I rekao sam daj da odmah krenemo žestoko pa da vidimo. Neću nikada zaboraviti taj uzdah cijele dvorane kad sam rekao da je umro Johnny. Priznao mi je da nije sjeo za bubnjeve najmanje pet godina. Naravno, suvišno je napomenuti da Pepel in kri nisu te večeri izvodili pobedničku kompoziciju. To je bio jednokratni koncept. Pljuni istini u oči je bio daleko ispred svog vremena, i po svirci i po omotu, koji je do dan danas neprevaziđen.

Next

Buldožer

buldožer izlog jeftinih slatkiša download

Gospodična - vi ste mog življenja žena. . Pomislili smo zašto to zapravo ne bi bilo predstavljanje tog box-seta. Onda, znaš, malo vježbaš, malo tulumariš i bilo nam je fino. Gospodična - biće svadba kakve nije bilo! Gospodična - lepi ste kot ni nobena! No, tada smo nekako više pokušavali preispitati sebe, otkriti možemo li još svirati. Edited November 25, 2006 by Vampiria Elem, poslusah Pljuni Istini U Oci, i mogu reci da je sjajan. Idemo na sigurno, ne eksperimentiramo s nekim manje provjerenim članovima.

Next

Izlog jeftinih slatkiša

buldožer izlog jeftinih slatkiša download

Vidjeli su da se zafrkavam i na kraju se prolomio pljesak. Gospodična - ženiću te u mom kraju! Odsvirali su sve sa prva dva albuma mada onu najgluplju, kako je sam Bele rekao, zaista nisu morali. Tamo je, naravno, prošao kao i svi drugi, a inače radi kao snimatelj na radiju. Ukoliko nekoga zanima, neka se javi pa da to zipujem i pošaljem na mejl. Međutim, tu sam ja zabrljao, zakasnili smo na taj rok jer sam se prenonšalantno latio tog posla i tako smo ušli u 31. To nam je dalo malo samopouzdanja uoči nastupa u Zagrebu. Ali mi smo dovoljno dugo vježbali, već smo u travnju počeli vježbati.


Next

Download BULDOŽER Izlog jeftinih slatkiša (1980) jugorockforever blogspot com rar

buldožer izlog jeftinih slatkiša download

Nemamo koncept kakav je bio na živoj ploči. U Beogradu je to bio šok i onda je počeo govor. Tamo smo pronašli jedan dosta dobar prostor za vježbanje u jednom skloništu. Da, baš smo jednu osobu uzeli na pik! I onda sam došao sam na pozornicu i rekao da ne bismo trebali održati koncert jer se dogodilo to i to. Успут, на Пљуги је било неких албума, али тренутно та секција није у функцији, а требала би бити ускоро.

Next

IZLOG JEFTINIH SLATKIŠA

buldožer izlog jeftinih slatkiša download

»Okrutni bogovi istoka« Brecelj 5:40 5. Treći refren hor nije ni sačekao, nastaje opšta bežanija, Bele puca nasumice i pogađa jednog od gledalaca. Volio sam enu Sovenku album Nevino srce, 1983 To je bilo tisto leto kad sam prišo u Ljubljanu I tako enkrat posle službe. Ima li neko slucajno ovde njihovu muziku pretpostavljam da ima i dobru volju da nareze ili neki link za download? Isto je bilo i sa par albuma Rollingstones-a. To je dosta specifična kondicija, ja ti sad ne mogu trčati 200 m, ali mogu pjevati dva sata. I počeo sam pisati govor noć uoči koncerta.

Next

Buldožer

buldožer izlog jeftinih slatkiša download

Mi smo odmah na početku, već na prvoj ploči, raščistili s tim šlagerašima i s ljudima iz drugih sfera, s estrade i tako. Odlicno sviranje, otkaceni tekstovi, i stvarno zanimljiva atmosfera. Ovaj bend rastura, nisam nesto ovako cuo na ovim prostorima. Ni ona ni bila iz Ljubljane, doma je bila iz Mosta na Soči, e moj pobro Janez, da si vido njene oči! Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you! Posle sledećeg refrena-ista slika, upucavanje! Zapravo, rad mu je hobi, a svirka mu je glavna he he. I onda sam ja u sobi hotela Slavija smišljao kako početi koncert. Meni je on tada na neki način bio čak simpatičan tip. Bele ga samilosno odgurne i -upuca! Još imam taj originalni govor napisan na hotelskom papiru.

Next

IZLOG JEFTINIH SLATKIŠA

buldožer izlog jeftinih slatkiša download

A na koncertu svjetlo nije radilo, pa je koncert kasnio, dvorana je bila puna, svi su čekali, a ja sam još polazio od pretpostavke da sigurno u dvorani nema čovjeka koji nije bio barem na jednom od tih koncerata. Ovako, koga zanima - skenirano iz Džuboksa o Buldožeru: Br. Nisu svirali moju omiljenu - Mrtvaci, kao ni Nevino Srce, Volio sam Enu Slovenku, Drugarice Vojnice. Drugi je Miki koji svira saksofon. Gospodična - danas sam dobio plačo. Čak smo se potrudili da napravimo repertoar sa svih ploča, da je barem jedna stvar sa svake ploče, da se stvarno predstavi nekakav opus, i smislili smo koncept koji će, mislim, samo nama biti jasan, ljudima i ne treba biti jasan, ali htjeli smo se držati nekih svojih pravila i tu se on uklapao, ali s našim stvarima, ne sa svojim.

Next

Download BULDOŽER Izlog jeftinih slatkiša (1980) jugorockforever blogspot com rar

buldožer izlog jeftinih slatkiša download

Najprivlačnije je kod takvog štosa to što ne znaš kakva će biti reakcija. Jedan je Cole Moreti koji je bio pobjednik jednog izbora pjesme za Euroviziju. Štaviše, prateća vokalna grupa, sastavljena od bogalja, slepaca i paralitičara, zvala se Pepel in leukemija. On bi sam predstavio neke svoje kantautorske stvari, a kako je sada politički angažiran, osnovao je svoju stranku, još bi malo taj svoj rad predstavio u nekom multimedijalnom obliku i tu se nismo mogli naći. Bilo bi bez veze sada to ponavljati ili izmišljati nešto novo. Dobro, ima i par negativnih kritika, ali ljudi su očito bili jako zadovoljni.

Next