Biser bojane film download free. Biser Bojane (2017)

Biser bojane film download free Rating: 8,8/10 227 reviews

Biser Bojane (video)

biser bojane film download free

Uživo Televizija je pretraživač multimedijalnih sadržaja na internetu. Biser Bojane je igrani film iz 2017. Film je režirao Milan Karadžić, po scenariju koji je uradio zajedno sa Vladimirom Đurđevićem, Stevanom Koprivicom i Bojanom Babić. Nikolu na Adi Bojani dočekuju sestra Zorka Dubravka Drakić i njeno četvoro dece, ali i policijski inspektor Rajko Mladen Nelević koji želi da ga uhapsi. Kako su se Došlo i njegova partnerka Vanja Nenadić snašli među Crnogorcima? Uskoro će imati uzbudljiv prijem od policije i njegovih starih partnera koji su također zainteresovani za dijamante, on je spreman za bilo šta osim da upozna svog sina nakon 25 godina.

Next

Top Biser Bojane Movies Online Free 2019, Biser Bojane Movie Collection

biser bojane film download free

Oficijelni sajt: 2017 Premijera: 15. S druge strane, dok je Djordje ocekivao susret s ocem, on nije mogao ovo predvidjeti. Telenor mreža ne podržava pozive prema brojevima s posebnim tarifama. Nakon odsluženja dugogodišnje kazne, Nikola Popovic Milutin Mima Karadzic izlazi iz zatvora u Trstu. He leaves for Montenegro and while travelling meets Lola played by Vanja Nenadic , young kiteboarder, also a daughter of a police inspector, on her way to Ada Bojana.

Next

Biser Bojane Online sa prevodom

biser bojane film download free

Nikola Popović Mima Karadžić , nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Originalni naslov: Biser Bojane Početak prikazivanja filma: 16. Mladi doktor iz Beograda, Djordje Popovic Slaven Doslo , prima anonimni poziv da se sastane sa svojim ocem. Njih festivali i nagrade ne zanimaju. Up until that moment Djordje is strongly convincedthat his father is dead, nevertheless he decides to give in the adventure of discovering his own identity. Stariji Karadžić, naravno, glumi jednu od glavnih uloga.


Next

Biser Bojane (2017) online sa prevodom

biser bojane film download free

Ukoliko želite da se povežete sa postojećim Cineplexx korisničkim nalogom, molimo da se prijavite u polju prijave. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Đorđe Popović Slaven Došlo , mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. Do tog trenutka, Djordje je bio snažno uvjeren da je njegov otac mrtav, ali ipak odlučuje se upustiti u avanturu otkrivanja vlastitog identiteta. Đorđe Popović Slaven Došlo , mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. On the other hand, while expecting the encounter with his father, Djordje could not forsee this trip will make him fall in love. Formula je, znači, proverena i već dobro poznata: u pitanju je turistička razglednica začinjena romansom, komedijom, krimi zapletom i, povremeno, melodramskim vrenjem.

Next

Biser Bojane (2017)

biser bojane film download free

U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. On planira kratku posjetu Crnoj Gori, samo da pokupi skrivene dijamante ukradene davno iz europskih trgovina nakitom. Nažalost, korisnik sa vašim Facebook identifikacijom ne postoji u našoj bazi podataka. Ukoliko smatrate da su povređena Vaša autorska prava za ovaj video kontaktirajte nas preko naše.

Next

Top Biser Bojane Movies Online Free 2019, Biser Bojane Movie Collection

biser bojane film download free

Radno vreme telefonskih rezervacija: od ponedeljka do petka od 13h do 22h, subotom i nedeljom od 10h do 22h. Nikola Popović Milutin Mima Karadžić , nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Ukoliko želite da kreirate novi Cineplexx korisnički nalog sa ovim Facebook profilom, molimo vas da odaberete opciju registracija. Djordje Popovic played by Slaven Doslo , young doctor from Belgrade, receives an anonymous call to meet his father. . Žanr: akcija, komedija Trajanje: 90 min Glavne uloge: Slaven Došlo, Milutin Mima Karadžić, Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić, Marija Labudović. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života.

Next

Biser Bojane 2017

biser bojane film download free

Akcenat je na televizijskim serijama, ali nisu zapostavljeni ni bioskopski filmovi. U središtu priče je Đorđe Popović, mladi lekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. Do sada ih je bilo tri: u Beograd smeštena dramedija Promeni me 2007 o krizi srednjih godina, retro komedija na gorštačke teme Gorčilo 2015 i, sada, Biser Bojane — komična krimi romansa čija se radnja, kako već sam naslov sugeriše, odvaja na crnogorskoj turističkoj atrakciji Adi Bojani. The chain of events, the chaos of the chase after the treasure and especially his love for his son will help Nikola decide to stay and begin a new life at Ada Bojana. Film je svoju premijeru imao 15. Odlazi u Crnu Goru gde upoznaje Lolu Vanja Nenadić , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Next

Biser Bojane (2017) online sa prevodom

biser bojane film download free

U filmu igraju i Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić, Marija Labudović. Scenarista je Vlada Đurđević, reditelj Milan Karadžić, direktor fotografije Milna Tvrdišić, kompozitor Saša Milošević, montažer Aref Zaabi, kostimograf Dragica Laušević, scenograf Milan Jeremić, produkciju potpisuju Dragan Đurković i Milutin Mima Karadžić. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu Vanja Nenadić , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. But what he is about to run into is an excitable reception from the police and his old partners interested in those diamonds, he is prepared for anything except to meet his son twenty five years after. This site is not responsible for the legality of the content.

Next

Biser Bojane (2017)

biser bojane film download free

Na Adi Bojani Nikolu očekuje i Đorđe Slaven Došlo , sin koga nikada nije sreo. After many years of serving his sentence Nikola Popovic played by Milutn Mima Karadzic is coming out of the prison in Trst. On je Nikola Popović, pljačkaš dijamanata koji se, nakon višegodišnje robije u italijanskom zatvoru, vraća se kući, u Crnu Goru, kako bi za bivšeg partnera Rokija Miodrag Krstović dobavio ukradene dijamante sakrivene pre hapšenja. Braća Karadžić ne pokazuju znakove umora. Nikola Popović Mima Karadžić , nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Karadžići, poznato je i nije sporno, stvaraju serije i filmove koji su namenjeni najširoj publici.

Next

BISER BOJANE

biser bojane film download free

Biser Bojane predstavalja svojevrsnu varijaciju njihove serije Budva na pjenu od mora. Vaš Facebook nalog će biti automatski povezati sa Cineplexx nalogom. Streams hosted from sites like veetle, Mips, Veemi are embedded here. He is planning a short visit to Montenegro, just to collect the hidden diamonds stolen long time ago from european jewelry stores. Smušeni, stegnuti Beograđanin Đorđe, lekar-početnik koga je baka Emilija Mira Banjac slagala da mu je otac mrtav, dolazi na Adu Bojanu na poziv tetke, što će, dakako, inicirati niz peripetija. Zbog velikih troškova, ti prvi frižideri bili su dostupni samo veoma imućnima. On odlazi u Crnu Goru i na putu upoznaje Lolu Vanja Nenadic , kćerku policijskog inspektora.


Next