Spužva bob sve epizode download. Spužva Bob igre

Spužva bob sve epizode download Rating: 8,2/10 446 reviews

Besplatne Spužva Bob Igre 123 Igrice online

spužva bob sve epizode download

Tu je još i vjeverica Luna - njegov partner u karateu s kojom izvodi razne vratolomije. Međutim, iza lika ovog naivnog sunđera krije se smrtni greh razvrat. Osim praćenja života i karijera najpopularnijih zvezda planete, naš cilj jeste i njihovo gostovanje na našem podneblju. Jedna od omiljenih aktivnosti mu je lov na meduze. Međutim, činjenica da on u gotovo svakoj epizodi samo jede i eventualno mjauče, ovom morskom pužu pripisuje proždrljivost kao greh. Thanks to the prominent actors, as well as great professionals, these brilliant sea characters began to speak Croatian. Molim Vas da negdje, na bilo koju stranicu stavite tu epizodu je mi je naj! Spužva bob crtani filmovi u kratkom su vremenu osvojili gotovo sve uzraste! Na netu možeš pronaći neke tajne grupe ali u njima nema podataka.

Next

Spužva Bob Skockani (SpongeBob Squarepants, 1999)

spužva bob sve epizode download

Seriju je osmislio morski biolog i animator Stiven Hilenburg. Spužva Bob Skockani i likovi Patrik, Kalamarko, Gospon Klještić i Luna samo su dio ove nezaboravne avanture pretočene iz crtanog u online zabavne igre namjenjene za obožavatelje Spužva Bob Skockanog. Živi ispod stene, a od nameštaja ima jedino fotelju i televizor. Bob opcenito : Bok, ime mi je Inoslav, imam 33 godine i obozavam Spuzva Boba i ekipu! Naziv lika Uloge Project 6 Uloge Gold-Net Spužva Bob Skockani Ronald Žlabur Darije Somi Kalamarko Pipkavac Goran Malus Daniel Dizdar Patrik Zvijezda Luka Peroš Robert Bošković Gospodin Klještić Robert Ugrina Luna Ivana Hajder Nikica Viličić sezona 6-8 Karmen Sunčana Lovrić sezona 9- Plankton Alen Šalinović Nikola Marjanović Karla nepoznato Lorena Nosić Koraljka Mirta Zečević Kristina Krepela Gđa. Međutim, zbog izvrsne animacije i suptilnog humora, omiljen je i među odraslom populacijom. Vasa je bila vise nego savrsena. Svoj posao jako voli, radi ga izuzetno dobro i njegov je san postati najbolji kuhar u cijelom oceanu.

Next

Sundjer Bob

spužva bob sve epizode download

Gotovo cijelo desetljeće kasnije, 1996. Neznam koliko mozete Vi tu utjecati. Pohlepa ove krabe se u svakoj epizodi svodi na isto — da ostvai što veći profit i potroši što manej para. Blagi fantasticni gorostas 2016 bfg je uzbudljiva priča o. Prva epizoda je emitirana u ljeto 1999. SpužvaBob je izuzetno dobar, pošten, iskren i vrijedan povjerenja.

Next

Spužva Bob Skockani (SpongeBob Squarepants, 1999)

spužva bob sve epizode download

Gotovo cijelo desetljeće kasnije, 1996. Evo ,je da nije to Vasa stvar ali. Radnja je smeštena u Tihom okeanu, u gradiću Koralovo koji ima 538 stanovnika. Famoza je prvi nezavisni regionalni portal za tinejdžere. Pacmana ili Zmiju ne treba objasnjavati a tu su i Space Invaders , Poker, BlackJack, Soliter, Tetris i ostale igrice koje će uvijek biti interesantne svim generacijama kod nas i u svijetu. It was a great pleasure for me to work with them as a dubbing director, and I would like to thank them for that.

Next

Sundjer Bob

spužva bob sve epizode download

SpužvaBob Skockani živi u ananasu na dnu mora, u gradu po imenu Bikini Dolina. Puff Lena Politeo Director of the original: Stephen Hilldenburg Translation and adaptation: Marta Ferković Theme song performed by: Davor Gobac Dubbing: Project6 Studio Znam, grozota Jano znam, čista grozota, sada sinkronizira i Nickelodeon, to je tek grozno. Ovaj morski puž je veoma inteligentan i obožava poeziju koju čita samo kada Sunđer Bob nije u blizini. Odigrajte koju igru i sigurni smo da ćete ih u vrlo kratkom roku htjeti odigrati sve. U crtiću je prikazan kao lik koji razumije Spužva Boba. Kasnije se udaje za Spužva Boba.

Next

Besplatne Spužva Bob Igre 123 Igrice online

spužva bob sve epizode download

Ostalo ne dirajte jer ćete pokvariti kod. Zbog svih tih karakteristika, ne začuđuje podatak da se prikazuje u 170 zemalja svijeta i tjedno ga pogleda čak 62,5 milijuna gledatelja. On žudi za pažnjom i naklonošću, stalno pokušavajući da osvaja druge pomagajući im na raznorazne načine. Crvena kravata preko bijele košulje čini ga elegantnim i u najprljavjim poslovima koje ponekad prakticira. Spužva Bob igrice pune su likova iz crtića, ali ni okruženje ne zaostaje od onog pravog iz Spužva Bob svijeta. Iako je dobrog srca, ovaj lik nije baš najbistriji. Information about the torrent sundjer bob.


Next

Famoza kviz: Koliko dobro poznaješ seriju Bob

spužva bob sve epizode download

Ono po čemu je poznat jesu njegove kockaste smeđe hlače po kojima je i dobio nadimak Skockani. Naš novi menađer je momak kojeg bi svaka mater htila za svoju kćer. Već sam se trudio da nađem podatke o novoj sinkronizaciji ali nema ništa. Arogantna je i čangrizava morska lignja koja živi u Moai-u sa Uskršnjeg otoka i ne voli svoje susjedstvo naročito Spužva Boba i Patrika zbog njihovog djetinjastog ponašanja. Tako je naprimjer Spužva Bob prestavljen sa zagorskim naglaskom i ekavicom dok su Patrik i Kalamarko naprimjer prestavljeni kao oličenje kulturnog govora, Eugen Klještić i Plankton pričaju kao Dalmatinci i to na ikavici. Svaka cast i da ima bilo koji oskar ili medo ili lav ili palma za ovo sve bi vama trebalo dat,a i ove nase domace lokalne nagrade bi ja u jednu vrecu i sve Vama. Na stranici svake Spužva Bob igrice nalazi se kod.

Next

Spužva Bob igre

spužva bob sve epizode download

Pravi je optimist pa uvijek na sve gleda sa svijetle strane i ne gubi nadu ni onda kada stvari pođu loše, što se događa gotovo uvijek. I ona želi ukrasti Klještićev recept, baš kao i Plankton. To mi je stvarno super jer mi se čini da se s promjenom glasa kod sinkronizacije često izgubi karakter lika. S obzirom da nije reč o morskoj životinji ona mora da nosi poseban skafander koji joj omogućava da opstane pod vodom. Nemožeš nikome pisati jer je nova sinkronizacijska grupa tajna. Spužva Bob igre toliko su dobro napravljene da i oni koji nisu obožavatelji Spužva Bob Skockanog rado zaigraju sve igre iz ove kategorije.

Next