101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi. Bozicni Crtani Film Bozicna Prica Sinhronizovano Na Hrvatskom Mp3 [4.34 MB]

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi Rating: 7,7/10 353 reviews

One Hundred and One Dalmatians

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

Cijeli film je u potpunosti rukom crtan osim animacija vozila. Odustali su od svih novih Dijamantnih izdanja jer na točnu 60. Zaključak 101 Dalmatinac 2: Patchova Avantura je još jedan kvalitetno prenesen film u visokoj rezoluciji, bogatih boja i detalja koji otkrivaju darovite crtače koji su sudjelovali u produkciji nastavka jednog od velikih Disneyevih klasika. Započinje suradnju s malom privatnom udrugom za spas životinja, koju vodi idealistični Kevin Sheperd I. Jedna informacija nevezana za ovaj članak. Film je doživio veliki komercijalni uspjeh, a potom je bio redovno distribuiran u kinima četiri puta - 1969, 1979, 1985. Definitivno da bi ovo izdanje bilo puno zanimljivije za naše tržište da ima i sinkronizaciju, kao i drugi animirani djeci bolje približi film, a nama malo starijima ak ništa drugo da dobar razlog da još jednom pogledamo film.

Next

Bozicni Crtani Film Bozicna Prica Sinhronizovano Na Hrvatskom Mp3 [4.34 MB]

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

Rijetko je Disney pravio visokokvalitetno producirane nastavke namijenjene kino-distribuciji The Rescuers i The Rescuers Down Under, The Many Adventures of Winnie the Pooh i Winnie the Pooh, Fantazija i Fantazija 2000 itd. Oko pola sta novih dodoataka je samo tu najmanje u toj opciji. Vest ubrzo stiže do Ponga i Perdite, koji se upućuju prema Kruelnijoj kući, rešeni da izbave svoje štence u čemu im pomažu Pukovnik i Tibs. Bijesna, angažira svoje pomoćnike Jaspera H. Ubrzo potom, Kruela unajmljuje braću Horasa i Džaspera da kidnapuju kučiće. Audio 101 Dalmatinac dolazi s originalnim audio zapisom na engleskom jeziku, pohranjenom u 5. Close , nekoć velika progoniteljica i mrziteljica životinja, rehabilitirana i filantropski raspoložena izlazi iz zatvora.

Next

101 dalmatinac (101 DALMATIANS, 1996)

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

Posle nekog vremena, Perdita rađa 15 štenaca, a porodicu iste večeri posećuje Kruela de Vil, Anitina bivša školska drugarica. Jedan detalj koji nas je zasmetao odnosi se na animacije vozila u filmu, a koje su nastale uz pomoć računala za razliku od drugačije tehnike koja se upotrebljavala u prvom nastavku. Free Mp3 Bozicni Crtani Film Bozicna Prica Sinhronizovano Na Hrvatskom? Tehnika zvana kserografija, a koja je po prvi puta bila korištena upravo za originalni 101 Dalmatinac svoj šarm pokazuje i u ovom izdanju, a kojem teško da se što može prigovoriti kada je vizualni identitet u pitanju. Boje su žive i odlično izgledaju na velikom ekranu, detaljnost je također na visokom nivou, posebno kod likova u krupnom planu, a statične pozadine koje su kombinacija linija i bojanih pozadina uspješno prenose ugođaj interijera i eksterijera prikazanih u filmu. Herek je lakom rukom režirao film, dajući mu tečnost te nepogrešivo poantirajući humorne i akcijske točke, a glumačkom ekipom dominira izvanredna Glenn Close u jednoj od svojih najekspresivnijih uloga. Osobno obavezno pogledam takve filmove dva puta najmanje — jednom s originalnim audiom, a drugi puta sinkroniziranu verziju. Ipak, njezina savjetnica za uvjetnu slobodu Chloe A.

Next

101 Dalmatinac (1961)

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

Pokušava kupiti štence od Anite i Rogera, no oni ju odbiju. Za razliku od crtane verzije, u igranoj životinje ne govore, što u nekoj mjeri otežava njihovo invidualno profiliranje i komunikaciju s gledateljima, no s druge strane dobilo se na uvjerljivosti i izbjegla artificijelnost i pretjerana sentimentalnost. Uočljiva razlika između rukom crtanih i računalno animiranih automobila i izostanak sinkronizirane audio trake razlozi su zbog kojih ovo izdanje osvaja nagradu Srebrne klase. Close kao Cruella de Vil, likovi su ove šarene, pažljivo dizajnirane maštarije. Za novi projekt je iskoristio nove tehnike animacije temeljene na korištenju aparata za fotokopiranje, a koji su smanjili troškove i vrijeme animacije za polovicu.

Next

Štrumpfovi sinkronizirano ~ CRTIĆI HR

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

Dobar primjer toga jest autobus u kojem se dalmatineri voze na kraju filma, a koji u scenama gdje je rukom crtan ima teže čitljiv tekst ispisan na ploči, dok u animiranom izdanju taj isti tekst je savršeno čitljiv u svim redovima. A kada se vrati zla, psićima opsjednuta Cruella De Vil, upravo će Patchev i Thunderboltov zajednički trud i prijateljstvo spasiti dan! Radnja se temelji na romanu za djecu engleske spisateljice. Dalmatinci se smeštaju u kombi koji se kreće prema Londonu, ali istopljeni sneg briše čađ sa njihovog krzna i Kruela ih primećuje. S dvije nove nikada objavljene pjesme koje su se trebale pronaći u filmu, isto tako nikad viđene izbrisane scene, koje su samo za ovo izdanje rekonstruirane i animirane i prikazane kakve su trebale zapravo biti. Pukovnik zajedno sa sivim konjem Kapetanom i mačkom Narednikom Tibsom primećuje Pongovu i Perditinu decu u Kruelinoj vili zajedno sa mnogim drugim dalmatincima, od kojih ona uskoro planira da napravi kaput. Na test ustupio: Blu-ray možete kupiti u Dajpet webshopu: Gledano na: Jedna od boljih odluka Disneyja zapravo Johna Lassetera iz Pixara kada dolazi na čelo Disneyjeve animacije je ta da od 2007. Na disku se nažalost ne nalazi i sinkroniziran zapis.

Next

Recenzija: 101 Dalmatinac 2: Patchova Avantura (101 Dalmatians 2)

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

. Williams da ukradu štence, a Skinnera J. Zemlja Jezik engleski Budžet 4 mil. Kiara, Simbina tvrdoglava kčer i nasljednica prijestolja u Pride Landsu, u potrazi je za avanturom. Download Free Bozicni Crtani Film Bozicna Prica Sinhronizovano Na Hrvatskom Music Online? Iako su uspeli da spasu svojih 15 kučića, Pongo i Perdita saznaju kakva sudbina čeka ostale i odlučuju da ih sve usvoje, sigurni da Rodžer i Anita neće imati ništa protiv. Tehnički podaci Blu-ray izdanja: Broj diskova 1 Veličina na disku 22. Zapis je kvalitetno odrađen, čist i bez ikakvih nesavršenosti, fokusiran na centralni zvučnik i prednji dio pozornice.

Next

101 dalmatinac

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

Mp3 Download Bozicni Crtani Film Bozicna Prica Sinhronizovano Na Hrvatskom Mobile? Richardson , koja također ima psa dalmatinca, ali ženku, radi kao modna dizajnerica u tvrtki ekscentrične Cruelle DeVil G. Hvala brzovrat na još jednom informativnom komentaru ;. Smatramo da se je u ovom segmentu trebalo više poraditi kako bi film u potpunosti zadržao svoju prepoznatljivu jedinstvenost. Igrana filmska verzija istoimena romana Dodie Smith prema kojem je Disney 1961. Propustili smo blu-ray Dijamantno izdanje Dame i skitnice ove godine, posebna izdanja od Pocahontas i Mačaka iz visokog društva, i još puno, puno izdanja koje nisu vidjeli svijetlo dana kod nas.

Next

One Hundred and One Dalmatians

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

Oni ih dočekuju širom raširenih ruku, i odlučuju da novac koji je Rodžer zaradio hit pesmom o Krueli iskoriste kako bi kupili veliku kuću u koju će moći da stane 101 dalmatinac. Mp3 Bozicni Crtani Film Bozicna Prica Sinhronizovano Na Hrvatskom Songs Free Download? Dirljivo neodoljivi psići, osobito mala bijela dalmatinka Oddball Čudna i jedno čupavo-šašavo-šarmantno stvorenje u vlasništvu Cruelle osobno, otkvačena papiga koja misli da je rotvajler i zapravo nosi najveći dio humora u filmu, izvrsni Tim McInnery kao vjerni Cruellin sluga prepun manira, simpatični ljudski junaci kao glavni borci protiv De Vil - A. Kakvo je Blu-ray izdanje i što nam donosi pronađite u nastavku. Mp3 Downloader Bozicni Crtani Film Bozicna Prica Sinhronizovano Na Hrvatskom Free Download? Čarolija Cruelline dobrote prestaje otkucajima sata Big Bena, i ona ponovno opsjednuto pokušava načiniti kaput snova - od štenaca. Što se tiče blu-ray izdanja 101 dalmatinca 2, nisam gledao film, niti ću ga kupiti možda bih ukoliko bi postojala sinkronizacija kao npr. Na svu sreću dolaskom ključnog Pixarovog čovjeka na čelo svih animacijskih studija unutar Disneyja — ta deviza se primjenjuje na sve: ukoliko bi se ubuduće radio neki nastavak, prigrlit će se poslu s istim žarom kao kada se snimao i prvi film, ali iza toga mora postojati dobar razlog i dobra, nova i originalna priča. Izdanja i premijere starih Disneyjevih klasika do kraja godine i za početak 2013.

Next

One Hundred and One Dalmatians

101 dalmatinac sinkronizirano na hrvatski glasovi

Ona predlaže da otkupi dalamatince za veliku sumu novca, ali Rodžer odbija predlog, uprkos finansijskim poteškoćama sa kojima se porodica suočava. Disney je film počeo raditi nakon što je njegov prethodni animirani cjelovečernji film doživio komercijalni neuspjeh. Uz Disney View opciju — za užitak gledanja na televizorima modernih generacija, praznine od 4:3 slike popunjene su s umjetničkim slikama Disneyjevih likovnih umjetnika tako da u potpunosti odgovaraju duhu samoga filma; revolucionarna opcija Disney Intermission — skup kratkih dodataka i skečeva koji će zabavljati one koji žele napraviti pauzu od gledanja i odmoriti se uz pokoji kratki filmić! Ne želim ni komentirati preskupu cijenu od sto kuna za to smeće od izdanja. Kad Cruella to sazna, pomami se za njihovim krznom u želji da od njega dizajnira ekstravagantni odjevni predmet. Naime, animirana vozila nerijetko djeluju kao da ne pripadaju u potpunosti u film, odnosno njihova detaljnost nije konzistentna s rukom crtanim animacijama. Depardieu kao modni kreator krznar Le Pelt, te naravno, G.

Next